Co sądzicie o tym captcha?
Wiem, że to trochę wkurza, ale:
-ogranicza nam transfer kreowany przez roboty i spamery
-dzięki reklamie strona zarabia (a nie jesteśmy zasypani reklamami jak na głównej)
Druga sprawa powiedzcie czy działa dobrze, gdyż mimo iż ten fragment kodu odpowiedzialny za reklamę dostałem od nich to jednak całą resztę (obsługę) musiałem napisać sam. Mam nadzieję, że nie ma bugów, ale sprawdzić można.
Działa raczej dobrze, ale zauważyłem, że do oryginalnej wersji edytora map captcha się nie wyświetla.
http://darkcolony.pl/downloads.php?cat_id=2
Co to tego, że wkurza, to mało kto chyba pobiera pliki ze strony tak często, żeby to go irytowało.
Tak to fakt. Zrobiłem całą usługę to znaczy przebudowałem nie tylko stronę, ale dodałem w panelu admina opcje czy chce aby plik był chroniony captcha czy nie. Uznałem, że ochronię pliki, które są unikatowe dla naszej strony. Pliki ogólne jak patch i edytor dałem bez zabezpieczeń. W każdej chwili można wejść do panelu admina i odfajkować, że ma być ochrona czy nie.
ozi_ns10/09/2023 00:07 spróbuj na nowo wgrać grę. Zaliczyłem plansze 3 razy każdorazowo zmieniając taktykę i żdnego błedu.
ozi_ns10/09/2023 00:05 Jedyne co wtedy ma miejsce to zmiana pory dnia. w tej misji skrypty są tylko na podstawie czasu wiec twoje działania nie mogą powodować błedu.
maranta05/09/2023 18:34 Lol... jak dropbox to zrobił XD