Masz oczywiscie rację, że ciężej będzie nam zachęcić nowych graczy.
Czytalem ostatnio wypowiedz jednego z was, ze jakis kumpel zrezygnowal z dc, poniewaz uznal, ze jest za slaba grafika.. Ogolnie rzecz biorac ludzie teraz do tego przywiazuja ogromna uwage, bo poprostu do tego przywykneli.. Bo przeciez ciezko jest grac w doskonale graficznie gry np Far Cry 2, gdzie samo gapienie sie w slonce, badz trawe jest fascynujące, a pozniej cofnac sie kilka lat wstecz i pykac w nasza gierke..
mysle, ze ludzie juz tak mocno wpadli w ten syf, ze juz ich nie wyciagniemy z tego, dlatego wydaje mi sie, ze moze powinnismy sie reklamowac na stronkach internetowych, badz forach o starych grach, na ktorych przebywaja ludzie, ktorzy jeszcze lubia tego typu gierki, w ktorych wieksza role odgrywa wyobraznia, a niezeli grafika.
a jesli chodzi o filmik, o ktorym wspominalem posta wyzej, to moze ktos posiada jakies doswiadczenia, lub chociaz ogromne checi? i posiada jakis zmysl smaku i tworczosci? jest gotow ktos sie tego podjac?
Nowych graczy a raczej dla nas starszych to gówniarzeria ^^ (bez obrazy) ciężko będzie przekonać do takiej oprawy graficznej jaką ma DC. Większość tych młodszych wychowała się na Quake 2,3,4 gdzie grafika była ładniejsza my starsi bardziej patrzymy na gameplay niż na grafikę. Wiadomo nic nie pokona takiego Crysisa ale co z tego jak człowiek nie ma żadnej radości z tego (krótka, fabuła drętwa, duże wymagania). Mnie ostatnio odrzuca od gier MP i tych przepięknych na rzecz starych świetnych wkręcających klasyków. Z tych ładniejszych gierek to tylko Mass Effect 1 i 2 (przyszłość ME3) mnie trzyma a tak to przypominam sobie stare czasy (DC, P.O.D., Yattaman i Rycerze Zodiaku ^^) tera jak ci młodzi patrzą w co my graliśmy i oglądaliśmy to z nas się wyśmiewają.
Co do samej strony/forum to ja nie mam większych zastrzeżeń. Fajny klasyczny widok wszystko łatwo znaleĽć tylko jak ja używam Mozilli i rozdziałkę 1440X900 to jednak mam po prawej i lewej stronie trochę przestrzeni więc można by zrobić tak by strona zajmowała całą szerokość obrazu i filmy u góry byłyby większe
No nie za bardzo, jak ktoś ma np. netbooka to mu się w ekranie nie zmieści po prostu. ja mam 17'' monitor 1024:1280 i trochę pustki zostaje, ale klimat DC skórka ma i starczy.
ja tam nie mam zdania. Musialbym zobaczyc graficzna propozycje, zebym mogl okreslic na zasadzie porownania, czy powinnismy zmienic skorke, czy co kolwiek, czy moze jednak zostawic po staremu ;]
osobiscie bardzo drażni mnie ten malutki avatarek (100x100), ale coż, idzie przywyknąć ;p
a tak, to ogolnie jestem zadowolony z wygladu strony, chociaz przyznam sie, ze wg mnie wyglada ona, jakby powstala w 1997, razem z grą ;p taki troche old's cool ;D
mi sie wystroj strony podoba, jest schludnie ,ergonomicznie oraz dosc klimatycznie ,ta gra jes stara ,i jakas nowoczesna ,efektywna skórka gryzla by sie w/g mnie z ta gra ;x
Ps Niech zostanie jak jest,albo ankieta.
ale nikt tutaj nie mowi o efektownej a zarazem nowoczesnej skorce ;p wiadomo, ze by sie gryzlo skarbie ;D dlatego myslalem o "nowej", jednak wygladajacej jak starej skorce ;P
ale nie bede sie wypowiadal, bo zachwile ktos doda " to zrob taka" ;p a ze sam nie potrafie, to nie bede krytykowal ;p
ozi_ns10/09/2023 00:07 spróbuj na nowo wgrać grę. Zaliczyłem plansze 3 razy każdorazowo zmieniając taktykę i żdnego błedu.
ozi_ns10/09/2023 00:05 Jedyne co wtedy ma miejsce to zmiana pory dnia. w tej misji skrypty są tylko na podstawie czasu wiec twoje działania nie mogą powodować błedu.
maranta05/09/2023 18:34 Lol... jak dropbox to zrobił XD