Witami mam ten sam problem co kolega który udzielił się p[o angielsku ale podstawa działa ok zapatchowałem i skopiowałem poroplastu z płyty bo instalka mi nie działa ale nie wiem co mam zrobić aby uruchomić oficjalny dodatek do gry zna ktoś z was rozwiązanie aby grac na takowym systemie?
Ja mam W7 64x i DC mi śmiga. Co zrobiłem.
Instalator Dc nie działa więc.
Zgrywam z płyty folder z grą DC na dysk.
¦cigasz z naszej strony CD-FIXa i umieszczasz w folderze z grą.
Wgrywasz patcha.
Uruchamiasz CDFIXa wskazujesz dysk z płytą zapisujesz ustawienia.
Z dodatkiem CW jest tak samo. Tylko ściągasz CW-CDFIXa.
(nie będe nowego postu zakładać ) więc tak fajnie że maranta zrobił instalkę pod Win7 ale jedynie mnie wkurza ten dc_cd fix ponieważ tam nie można wybrać dokładnie katalogu ale dobrze że mam płytę z grą i wszytko śmiga o dziwo nie mam "fajnych kolorków" w menu mam na myśli że wszystko nie jest pod negatywem i muzyka gra tylko że mam trochę przyspieszoną ale to wina procka (jeden minus jest że instalka jest na speedshare i pod premium hmmm nie można było stawić na mediafile na przykład? :-) )
"they say hope begin in the dark but most just flail around in the blackness,searching for their destiny." - Richard B. Riddick
<fan transformers prime i czarnego charakteru Airachnid <3 >
Edytowane przez WitcherPOL dnia 14-07-2013 14:07
ozi_ns10/09/2023 00:07 spróbuj na nowo wgrać grę. Zaliczyłem plansze 3 razy każdorazowo zmieniając taktykę i żdnego błedu.
ozi_ns10/09/2023 00:05 Jedyne co wtedy ma miejsce to zmiana pory dnia. w tej misji skrypty są tylko na podstawie czasu wiec twoje działania nie mogą powodować błedu.
maranta05/09/2023 18:34 Lol... jak dropbox to zrobił XD