Miejscowość: Sertãozinho Data rejestracji: 09.03.11
Dodane dnia 09-03-2011 22:38
Pozdrowienia
Przyjaciele, Dark Colony gry wiele lat temu w Brazylii miał wiele aktywnych graczy, obecnie większość z nich nie już grać, ale jestem z projektem rehabilitacji graczy i przyciągnąć nowych członków.
Znalazłem tę stronę i to było bardzo dobre, nawet nie wiedząc, Polski wykorzystała Google Translate, aby spróbować zrozumieć, co mówisz.
Właściwie byłem zaskoczony, aby być jeszcze trochę aktywny stronie o Dark Colony.
Tutaj w Brazylii została zorganizowana przez mistrzostwach narodowych i państwowych.
Chciałbym wymianę informacji i doświadczeń z Tobą, bo odkryłem, że starają się rozwijać 2 Dark Colony, chcesz pomóc w jakikolwiek sposób jest to możliwe, pracy z stron internetowych i internetowych, oprogramowania know-obrazowania rozwoju strony internetowej w razie potrzeby.
Jeśli masz błędy językowe, ja przepraszam, bo nie rozumieją język polski i używam tłumacza.
ozi_ns10/09/2023 00:07 spróbuj na nowo wgrać grę. Zaliczyłem plansze 3 razy każdorazowo zmieniając taktykę i żdnego błedu.
ozi_ns10/09/2023 00:05 Jedyne co wtedy ma miejsce to zmiana pory dnia. w tej misji skrypty są tylko na podstawie czasu wiec twoje działania nie mogą powodować błedu.
maranta05/09/2023 18:34 Lol... jak dropbox to zrobił XD