Przy pierwszym wejściu, na stronę odniosłem wrażenie, że jak na forum moderskie za duży tu bałagan, a jak na stronkę dla spotkań fanów DC nie ma tu o czym gadać. No, ale jakoś zostałem (chyba przez moje upodobanie małych for) i postanowiłem przedstawić wam moją wizje rozwoju strony. Komentarze mile widziane!
1) Nowy układ działów - o tu rozpisałem
http://www.speedyshare.com/files/23371963/forum.txt
inaczej post by się wydłużył.
2) Moderator - sensowny człowiek na to stanowisko, co by zrobił porządek z działami.
3) Regulamin forum - coby mod mógł sienim posiłkować. czemu go jeszcze nie ma!
4) Sensowne rangi -Admin, mod, zasłużony i zwykły user z rozróżnieniem rangi za posty, bo teraz to jest... jak jest.
5) Pisanie komentarzy/shoutów tylko dla zalogowanych (będzie mniej botów reklamowych)
6) Przy rejestracji więcej blokad antybotowych.
7) Po spełnieniu 2 powyższych zdjęcie przepisywania hasła w SB
8) Zmiana rozmiaru czcionki w polu posta/szybkiej odpowiedzi
9) Możliwość dodawania ankiety do tematu
10) Uporządkować na forum - pokoszować niepotrzebne posty, poprzenosić tematy do odpowiednich działów. aktualnie jest niewiele tematów, a już ciężko dopchać się do sensownej informacji.
11) możliwość podawania linku do avatara
12) poprawa drobnych błędów skryptu. aktualnie np. jak jestem w temacie forum przycisk pod shoutboksem wysyła posta, nie shouta!
Oczywiście to tylko propozycja, szkic. Niektóre rzeczy np. dział widoczny tylko dla modderów rozważałem, ale uznałem, że przy aktualnym ruchu na forum można się bez niech obejść. Kolejność nie do końca przypadkowa. I przede wszystkim - co wy na to?
ED txt trzeba zapisać na dysku, inaczej nie czyta polskich znaków.
Faktem jest, ze cos trzeba zrobic, bo nic sie tutaj ciekawego nie dzieje. (dlatego tez przez jakis czas tutaj nie wchodzilem) Przewaznie musze czekac z 5-7 dni, znim ktos cokowlwiek dopisze na forum.. Czasami jedynie cos sie poruszy, ale to wyłącznie na tematy prac nad roznymi programami, o ktorych szarzy uzytkownicy tacy jak ja, nie maja zielonego pojecia.
Dlatego powinnismy sie chyba powaznie zastanowic, jak zwalczyc naszego najwiekszego wroga - nude .
Dobrze wiec, ze Mcin'ek poruszył takowy temat, bo jak tak dalej pojdzie, to stracimy już tą resztke uzytkownikow, ktorzy jeszcze sa laskawi poczytac forum, a wtedy nasza kochana gra umrze razem z ta strona ;(
ozi_ns10/09/2023 00:07 spróbuj na nowo wgrać grę. Zaliczyłem plansze 3 razy każdorazowo zmieniając taktykę i żdnego błedu.
ozi_ns10/09/2023 00:05 Jedyne co wtedy ma miejsce to zmiana pory dnia. w tej misji skrypty są tylko na podstawie czasu wiec twoje działania nie mogą powodować błedu.
maranta05/09/2023 18:34 Lol... jak dropbox to zrobił XD