No to jak dla mnie coś nie tak, skoro ustalasz, co on może, a co nie, na jakby nie było jego forum/stronie, jakie ma przywileje i kto ma tu pilnować porządku. Trochę tak, jakbym był twoim sąsiadem, przyszedł do ciebie, kazał kłaść się spać o 10 i jeszcze zatrudniał ochroniarzy
hehe mozna też zrobic konkurs osoba która będzie posiadała najwiekszy wkład w rozwój i promocje strony ,dostanie 2 stanowisko administratora(w sensie maranta,(koksu,norferal) i ta 3
to tylko propozycjaa
A moim zdaniem coś było by nie tak, gdyby Maranta mógł przyznać sobie tysiąc głosów. To była jedynie koncepcja, którą trzeba przegłosować. Wątpię, żeby coś z tego wyszło, skoro udzielają się tutaj cztery osoby, z czego dwie kandydują. A wyborami zajmuję się ja, ponieważ nikt inny nie chciał. Temat o moderatorze ciągnie się od roku, na forum jest coraz większy brzydko mówiąc burdel, a Maranty nie widziałem od dawna. Ostatni raz był chyba rok temu.
Walcz gdy nie widać celu...
Walcz gdy przyjaciół niewielu...
Walcz kiedy świat się wali...
Walcz gdy wrogowie wytrwali...
Walcz gdy nie masz już siły...
Walcz kiedy los ci niemiły...
Walcz kiedy utną ci dłonie...
Walcz gdy przebiją twe skronie...
Walcz kiedy krew się leje...
Walcz gdy krok twój się chwieje...
Walcz bez życia obawy ...
Walcz dla ojczyzny chwały...
Edytowane przez Norfarell dnia 25-07-2010 16:45
przeciez nikt nie mowi tutaj o jakichs krwawych rewoulucjach i odbieraniu marancie wladzy ..
tylko ze jak szlachta nic nie robi, to nie ma dziwne, ze pleby** biora sprawe w swoje rece.
Temat faktycznie sie ciagnie i ciagnac sie bedzie dalej bezcelowo, wiec uwazam dzialanie Norfarella za sluszne.
Nie chcialbym tutaj krytykowac, ale jak na tworce i wlasciciela strony, to nie przejawia Maranta zbyt szczegolnego zainteresowania zywotnoscia strony. A prawda jest taka, ze moderator jest potrzebny, bo jest tysiac smieci na stronce, jakichs durnych reklam w komentarzach i tak dalej..
Tak czy siak, decyzja nalezy do Maranty.
a to, ze sie jest na diecie, nie znaczy, ze nie mozna spojrzeć w menu
Jak sie Wypowie Maranta za kilka(nascie) dni, to wszystko bedzie wiadomo..
No właśnie o to chodzi, możesz sugerować pewne zmiany, a zgodzę się, że średnio się Mara interesuje ostatnio. Mnóstwo bluzgów, spamu i offtopu, a jego interwencje ograniczają się do wywalania reklam. Mimo wszystko coś byłoby nie tak, Gdybyśmy za niego rządzili tym forum. Możesz sugerować swoich kandydatów, ale to jest jego forum i nie możesz mu mówić, ile on ma głosów i jakie są jego prawa. Może adminować jak król Artur, albo jak totalny buc, możesz oprotestowywać jego decyzje i wyrażać swoje opinie, a w krytycznym wypadku powiedzieć papa i przestać się udzielać. Ale nie możesz rządzić tym forum bo jakby nie było, to jest JEGO. Prawo własności, jedna z podstawowych zasad, na których opiera się współczesny system wartości. Poza tym i tak nic z tego nie będzie, jak on komuś nie przyzna rangi
To była jedynie koncepcja, którą trzeba przegłosować.
Okej, nie ma nic złego we wskazywaniu swoich kandydatów (wszakże fora dyskusyjne służą dyskusji i wymianie opinii) ale jak mu dyktujesz, ile on ma głosów i jak ma to się odbywać, to cuś nie tak. Od siebie wskazuje Oziego, ale jakby nie było, decyzja należy do niego, jaka obsada forum i kto zasiądzie w loży moderatorskiej.
A jak chcesz go zainteresować, to zazwyczaj w moim wypadku PW pomagało
Pw nie pomoże jeżeli Maranta nie wchodzi na forum. Wczoraj ze zdziwieniem zauważyłem, że Maranta był tu 22 lipca. Skoro od tego czasu nic tu nie napisał, oznacza to, przynajmniej dla mnie, że nie ma on nic przeciwko takiemu wyborowi, Zgadzam się, że to on założył forum i to on ma prawo veto. Jeżeli nie będzie chciał wybranego przez nas admina, poprę go. Ale mimo wszystko admin jest potrzebny. Marancie chciałem dać dwa głosy, ponieważ jest to, jak słusznie zauważyłeś, JEGO forum. Możemy poczekać, aż wymieniony wyżej się wypowie, ale wydaje mi się, że nie będzie miał nic przeciw takiemu wyborowi. A jeżeli będzie, przyporządkuję się jego woli.
No i okej, teraz nabrało to głębszego sensu
Czekać możemy, najłatwiej chyba sobie dodać jego gadu z profilu u siebie i czekać, aż będzie dostępny, przecież mógł po prostu wyjechać na wakacje.
Wracając do Mary ,on ma całkowicie (przynajmniej u mnie ,usprawiedliwioną nieobecnosc na stronce) tyle co on sie namęczył ,nacudował ,chuchał i dmuchał na tą stronke ,że to mu się po prostu nalezy , taki ,,urlop' 'Choć dobrze by było by wrócil do nas jak najszybciej
Zgadzam się, że należą mu się wakacje, ale gdyby chciał mieć wolny czas nie zakładał by forum. To przecież jeden wielki obowiązek.A jako, że uważam go za osobę odpowiedzialną, wątpię, żeby odszedł na dłuższy czas, bez zostawiania tu innego moderatora. Wydaje mi się, że po prostu nic nie pisze, ponieważ, jak wcześniej pisałem, był tu 22.
Cały czas czytam fora. Nie chcę się w sumie wtrącać. Wybierzcie dwóch moderatorów. Niech oni mnie złapią na GG mam dla nich masę obowiązków.
W sumie nie wiem co czasem myśleć o tej stronie. Generuje ona duży ruch gości, że praktycznie musi ona być na płatnym serwerze bo na darmowych (a wcześniej używałem wielu serwerów darmowych) by siadała, więc o darmowych nie ma co gadać. A co za tym idzie trzeba za to płacić. Myślałem, że z grupy 30 osób które nie są AFK na stronie znajdzie się z 10 co pomogą mi opłacić serwer i domenę. A okazało się, że tylko 2 osoby to zrobiły. Nawet w ankiecie ludzie kłamali niewiedzieć czemu. Musiałem znowu dokładać do strony kasę. Nawet miałem chwilę wahania i chciałem powiedzieć, że sram na tą stronę, ale ostatecznie opłaciełem serwer... Rozumiem, że nie każdy może coś dać, ale myślałem, że będzie więcej niż tylko 2 osoby... Reklamy się nie sprzedają i w sumie za rok jeśli nic nie wpłynie to strona kończy żywot. Proste. Widząc poparcie straciłem motywację...
MSN:maragames@wp.pl
Edytowane przez maranta dnia 28-07-2010 12:51
ozi_ns10/09/2023 00:07 spróbuj na nowo wgrać grę. Zaliczyłem plansze 3 razy każdorazowo zmieniając taktykę i żdnego błedu.
ozi_ns10/09/2023 00:05 Jedyne co wtedy ma miejsce to zmiana pory dnia. w tej misji skrypty są tylko na podstawie czasu wiec twoje działania nie mogą powodować błedu.
maranta05/09/2023 18:34 Lol... jak dropbox to zrobił XD