Autor |
Ktoś napisze pomoc do kampani?? |
maranta
Super Administrator
SQUAD
COLONEL
Miejscowość: Bydgoszcz
Data rejestracji: 17.07.08 |
Dodane dnia 18-07-2008 01:11 |
|
|
Ktoś napisze pomoc do kampani?? Ktoś chętny? |
|
Autor |
RE: Ktoś napisze pomoc do kampani?? |
diwad
Użytkownik
COLONEL
Miejscowość: Warszawa
Data rejestracji: 18.09.08 |
Dodane dnia 24-09-2008 16:21 |
|
|
dosc sporo roboty ;p moge sie podjąc tego ale nie teraz ,moze pozniej pozatym ja tej kampani do konca nie przeszlem ;D |
|
Autor |
maranta
Super Administrator
SQUAD
COLONEL
Dodane dnia 24-09-2008 22:25 |
|
|
"przeszlem"->przeszedłem
spoko jesli sie tobie chce to prosze Byloby milo |
|
Autor |
zemus
Użytkownik
TROOPER
Miejscowość: krakow
Data rejestracji: 21.12.08 |
Dodane dnia 21-12-2008 09:07 |
|
|
nie wiedzialem, ze DC ma jeszczez fanow , a tak wogole to sprzydala by sie rzeczywiscie jakas pomoc najlepiej jak by ktos zaczal bodajze od 12 tej Underground bo tam utknalem, niby tam pokosilem armie gray'ow i dostalem sie do jakis jakby embrionow czy cos i nie wiem co dalej, wiem, ze na ta pozycja sa jakies jeszcze stworki te odpowiedniki SARGE i bnie dam rady ich juz pokonac wojsko sie zmenczylo i wszyscy na czerwono, komendant tez... |
|
Autor |
maranta
Super Administrator
SQUAD
COLONEL
Dodane dnia 21-12-2008 15:21 |
|
|
Ja pamietam ze przebieglem ta mape gdzies tam doszedlem chyba do artefaktu i byl koniec uciekalem przed armia wroga pozostawiajac jakiegos pechowca na smierc by odwrocic uwage |
|
Autor |
zemus
Użytkownik
TROOPER
Dodane dnia 21-12-2008 16:35 |
|
|
thx, sprobuje, a tak jeszcze lubie sie bawic w edytorze, ale cos nie moge rozgrysc jak dziala zwlaszcza o ustawianie baz i ich przynależności, gdy probuje wlaczyc gre na stworzonej mapie wyrzuca mnie do pulpitu, zauwazylem ze do kazdej mapy, ktora juz byla jest po okolo 5 roznych plikow, ja po stworzeniu mapy mam tylko jeden... |
|
Autor |
maranta
Super Administrator
SQUAD
COLONEL
Dodane dnia 22-12-2008 01:48 |
|
|
Wiem wiem
Ja juz kiedys rozgryzlem ten edytor map i wszystko chodzilo ok, ale on jest jaki jest i ciezko w nim pracowac. Musze se przypomniec jak to bylo. Wiem ze da sie zrobic wszystko jesli sie wie co i jak. Moze kiedys napisze poradnik i maly programik do dodatkowej edycji map np aby dawac bazy gotowe na starcie |
|
Autor |
zemus
Użytkownik
TROOPER
Dodane dnia 22-12-2008 15:40 |
|
|
powiem Ci, że troche tam kminilem i byla taka zakldadka gdzie pisalo coś o budynkach jest cos takiego jak budynki mozliwe do zbudowania i osobno te ktore juz maja stac i wybiera sie to takze dla konkretnego gracza, mozna nawet ustawic poczatkowa ilosc HP tylko nie rozkminiam co ma znaczyc "-1" - moze full? pewnie i mozna tam wpisac jakies wartosci, ale w grze tylko wiadomo stan jednostek/budynków 1-5 wiec trudno powiedziec ile takie budynki mają HP max - pewnie duzo... |
|
Autor |
zemus
Użytkownik
TROOPER
Dodane dnia 23-12-2008 11:50 |
|
|
kurcze, zrobilem jak mowiles maranta i wciaz mi nie zaliczylo misji, wyprowadzilem wojska wszystkie alienow do takie miejsca obok gdzie mozna krazyc w kolko i polazlem tam swoim kapitanem (schowalem go w bocznym korytarzu) i podszedlem do tego pojemnika i nic, strzelalem do niego i dalej nic - choc chyba nie o to chodzilo... ;(, mowiles marata, ze przechodziles ta kampanie, wiec moze mialbys savegame z misji nastepnej(11)? Moglbys pls go jakos podeslac? |
|
Autor |
maranta
Super Administrator
SQUAD
COLONEL
Dodane dnia 23-12-2008 12:54 |
|
|
Ja to przechodzilem z rok temu nie mam chyba ani jednego save'a :/ Ale moze zaczne przechodzic gre od nowa |
|