Autor |
RE: "Mój pierwszy raz" |
Atlantis
Użytkownik
CAPTAIN
Data rejestracji: 22.12.08 |
Dodane dnia 03-05-2009 19:05 |
|
|
Heh dla mnie to traci klimatem i to bardzo . Ja tam wole baśniowe scenerie, elfy, ludzie, demony itd ^^ |
|
Autor |
Krwawy5
Użytkownik
MAJOR
Miejscowość: Pulawy
Data rejestracji: 07.03.09 |
Dodane dnia 03-05-2009 20:34 |
|
|
Sluchaj Atlantis widze ze lubisz herosy tak jak ja. Nie chcial bys sie podjac proby zrobiennia "mod'u" nowe rasy? ;]
==========================================
|Dc Pl MOD|
<.|......>10%
Przerwa
|Rozpracowanie *.spr|
<..|.....>20% Wznowienie Prac |
|
Autor |
ozi_ns
Użytkownik
SQUAD
COLONEL
Miejscowość: Nowy Sącz
Data rejestracji: 03.02.09 |
Dodane dnia 04-05-2009 06:59 |
|
|
wow... jak dla mnie interesujący mod
ile to ja już nie grałem w herosy
New campaign...
Progress: completed
Download:
LINK -Mission Pack v1.2
LINK -Edytor map v1.2
[img]http://images43.fotosik.pl/341/60cfa2d86fd8467a.jpg[/img] |
|
Autor |
Atlantis
Użytkownik
CAPTAIN
Data rejestracji: 22.12.08 |
Dodane dnia 04-05-2009 10:57 |
|
|
@Krwawy nie mam czasu na moddingi nieznanych rzeczy (nie bawiłem się w tworzenie nowych rzeczy do Heroes), bo mam turnieje czy to w symulatory lotnicze, albo czasami CS:S. Teraz doszedł DC.
Dodatkowo praca i inne obowiązki
Edytowane przez Atlantis dnia 04-05-2009 10:58 |
|
Autor |
Krwawy5
Użytkownik
MAJOR
Miejscowość: Pulawy
Data rejestracji: 07.03.09 |
Dodane dnia 04-05-2009 13:53 |
|
|
To jest proste ;p ja w 1 dzien sie nauczylem ;p zrobilem w paincie cos w stylu robaka xD i zrobilem z nim okolo 60 screenow.Zamienilem Goblina na ta nowa jednostke z painta i fajnie nawet wygladalo tylko mialo biale tlo xD.
Ale Szkoda ze czasu nie masz ;]
==========================================
|Dc Pl MOD|
<.|......>10%
Przerwa
|Rozpracowanie *.spr|
<..|.....>20% Wznowienie Prac |
|
Autor |
ozi_ns
Użytkownik
SQUAD
COLONEL
Miejscowość: Nowy Sącz
Data rejestracji: 03.02.09 |
Dodane dnia 06-05-2009 22:06 |
|
|
Atlantis masz może linka do dobrej wersji modu??
New campaign...
Progress: completed
Download:
LINK -Mission Pack v1.2
LINK -Edytor map v1.2
[img]http://images43.fotosik.pl/341/60cfa2d86fd8467a.jpg[/img] |
|
Autor |
koksu
Użytkownik
COLONEL
Miejscowość: Zab\G/rze
Data rejestracji: 08.06.09 |
Dodane dnia 17-06-2009 20:40 |
|
|
Ja zaczynałem grac w DC jak mialem jakies 8-9 lat
Pamietam tylko, ze strasznie bałem sie grać w kampanie i skonczyło sie na 3 misji ludzi przerażały mnie demony ucinające głowy moim trooperom była to dla mnie całkowicie nowa gra, bo jedyne gry w ktore grałem, to Jazz Jazbit czy cos takiego (mały krolik co skacze i strzela do byle czego) i jakies głupie żabki skaczące przez ulice ) tak przerazała mnie brutalnosc tej gry, ze postanowiłem z nia skonczyc, dopiero niedawno przypomnialem sobie o niej, poniewaz szczerze powiedziawszy do dzisiaj nie spotkałem lepszej strategii, a tez strasznie chcialem sprobowac przejsc kampanie
Naszczescie juz sie nie boje demonow i wszedzie tryskajacej krwi
ale i tak, najlepsze z tej calej historii bylo to, ze nie przechodzac treningu, wziołem sie odrazu do walki na single playerze ;] i nie bardzo wiedzialem skad brac kase na budynki , bo nie przyszło mi do głowy zeby postawic sluga albo explo na wulkanik (wpadłem na to przez przypadek kiedys xD );D i zanim ustukałem 2 trooperow, komputerek brutalnie atakowal mnie kilkoma demonami
Edytowane przez koksu dnia 17-06-2009 23:48 |
|
Autor |
Markok
Użytkownik
TROOPER
Miejscowość: ¦ląsk
Data rejestracji: 19.06.09 |
Dodane dnia 20-06-2009 01:43 |
|
|
Ja jak zaczynałem to miałem też tak jak tu większość około 8 lat po pierwsze bardzo bałem się intra i wogule tych demonów , po drugie to było demo w wersji angielskiej ofkors... , a po trzecie... nie wiedziałem po co są te wulkaniki i te jakieś dziwne pojeĽdziki za 1500 jakiejś petry-7... ? i przez to gra mnie szybko znudziła bo była misja ludzi że muszę rozwalić bazę wroga to miałem na początku trochę kaski i robiłem tak że robiłem masę ludzi ale i tak było ich mało i jak w nocy atakowały DEMONY to się bałem i na dodatek całe wojsko szło jak na rozstrzelanie.... ale raz przypomniałem sobie o tej grze i ściągnąłem , zagrałem najpierw w trening bo już rozumiałem conieco po angielsku i możecie się domyślać jaka była reakcja jak się okazało że te wulkaniki + te pojeĽdziki za 1500 = petra-7 grałem jeszcze dość dużo i dalej gram trochę po necie w grę wspomnianą bardzo pozytywnie przez Marantę - Original War , to była pierwsza , orginalna , pełna moja strategia , jakże wciągająca i zaje*ista !! kto nie grał niech sobie ją załatwi bo naprawdę warto , jeszcze tam gram w Company of Heroes , World in Conflict też fajny był , pare Red Alertów ( Tiberian Sun , RA 2 , RA 3) tam jeszcze C&C Generals , Twierdza 1 , Krzyżowiec , Extreme , Supreme Commander i moja pamięć się wyczerpała... dość dużo gram też w FPS-y , CoD-y , MoH-y , CS-a grałem dość dużo ale już w sumie nie wiem poco go mam na kompie , i teraz gram dużo w Red Orchestra Ostfront 41-45 z modami , PoZdRo |
|
Autor |
diwad
Użytkownik
COLONEL
Miejscowość: Warszawa
Data rejestracji: 18.09.08 |
Dodane dnia 21-06-2009 07:47 |
|
|
w cs'a gram nadal od 4 lat z malutkimi przerwamy |
|
Autor |
kikds
Użytkownik
LIEUTENANT
Data rejestracji: 25.08.09 |
Dodane dnia 19-10-2009 19:05 |
|
|
jak ja zaczynałem to 7 lat miałem
dziadek w to grał
intro mnie tak przestraszyło że spałem pod łóżkiem z kocykiem na głowie i latarką.
Potem było lepiej.
Pamiętam że ciągle robiłem same ludziki bo myślałem że one są the best a potem zrobiłem roboty 2 i już byłem hardcorem.
Ale jak przylazło 30 kosmitów to spadłem z krzesła ;D
i takie były początki potem już zaczynałem rozumieć o co w tym wszystkich chodzi i gralem do 12 lat. Potem zapomniałem o dc i z 4 lata przerwy,aż od nie dawna spowrotem w deca pykam.
Dark colony 2
moje marzenie ;< |
|