Autor |
¦wierzak:) |
RAVAL
Użytkownik
TROOPER
Miejscowość: Żywiec
Data rejestracji: 26.07.10 |
Dodane dnia 26-07-2010 10:12 |
|
|
Witam. Kupiłem płytę synowi na Allegro lecz niestety jest w wersji angielskiej W związku z tym, czy istnieją spolszczenia do tej gry? Synek jest jeszcze w wieku wczesnoszkolnym i z angielskim dobrze nie daje rady Proszę uprzejmie o informację lub linki do pobrania. |
|
Autor |
RE: ¦wierzak:) |
Mcin
Użytkownik
MAJOR
Data rejestracji: 23.01.10 |
Dodane dnia 26-07-2010 11:48 |
|
|
Spolszczenia oficjalnego nie ma, na nieoficjalnym pracuje pewien forumowicz. Będzie miał motywację wiedząc, że ktoś na nie czeka A tymczasem pozostaje synkowi dać słownik w łapę i niech gra, ja właśnie przy kompie język wyszkoliłem.
|
|
Autor |
RAVAL
Użytkownik
TROOPER
Dodane dnia 26-07-2010 12:38 |
|
|
Dzięki wielkie za informacje, zdecydowanie niech się młody bierze do nauki P.S. Ale spolszczenie by siadło bo dużo starszych ludzi jeszcze w to gra(pamiętają ruskie w szkołach) ze słownikiem w łapach, a to już nie daje takiej frajdy z gry bo zdeczka dekoncentruje |
|
Autor |
Mcin
Użytkownik
MAJOR
Data rejestracji: 23.01.10 |
Dodane dnia 26-07-2010 14:04 |
|
|
http://www.darkcolony.pl/forum/viewthread.php?forum_id=11&thread_id=36&rowstart=40
|
|
Autor |
koksu
Użytkownik
COLONEL
Miejscowość: Zab\G/rze
Data rejestracji: 08.06.09 |
Dodane dnia 26-07-2010 17:46 |
|
|
ooo z ciekawego miasta pochodzisz
jezeli bardzo zalezy Ci na grze z łatka polska, zeby co kolwiek wiedziec z gry, to mozesz doinstalowac dodatek ; Cuncil wars, ktory jest juz po polsku ;DD tzn gra dalej jest po angielsku chyba, ale np komunikaty u dolu ekranu sa juz polskie. ( ale tam sa juz calkowicie inne misje) ---> znajdziesz w dziale download ;p
to musisz miec ciekawego syna, skoro nie boi sie tej gry. Ja osobiscie dochodzac do 3 misjii ludzi bylem tak powaznie przestraszony, ze siedzialem w bazie, broniac sie ofiarnie.
A gdy tylko slyszalem ryk sy-deamona, to bylem niemal poplakany i gotowy do ucieczki jak najdalej od monitorka
moze to dla tego, ze wychowywalem sie na bajkach typu krol lew, czy mala syrenka i byłem bardziej wrazliwy ;D
mam nadzieje, ze nie pozwalasz mu ogladac dziejszych bajek walta disneya? ( hana montana rlz ^^ )
a po za tematem, to ile zaplaciles za plytke?
[img]http://img.userbars.pl/58/11486.png[/img]
Edytowane przez koksu dnia 26-07-2010 17:47 |
|
Autor |
diwad
Użytkownik
COLONEL
Miejscowość: Warszawa
Data rejestracji: 18.09.08 |
Dodane dnia 26-07-2010 22:29 |
|
|
ja to zaczełem grac w wieku 8 lat jakos tak, komp na komunie a dc bylo jedną z pierwszych gier( Gta 1 ,Dungeon Keeper ,Heros 3 ,Quake 2 ),o ile dobrze pamietam nie sralem az tak przy grze jak koksu ale czasem strach mnie przeleciał
Veni, Vidi, Vici |
|
Autor |
RAVAL
Użytkownik
TROOPER
Dodane dnia 28-07-2010 00:29 |
|
|
Jeśli chodzi o ciekawe miasto to poza browarem i górami to nie ma tu nic ciekawego(no chyba najazd Słowaków na zakupy) |
|
Autor |
RAVAL
Użytkownik
TROOPER
Dodane dnia 28-07-2010 00:33 |
|
|
Natomiast za płytę dałem 25 zł, oryginał z pudełkiem używka ale śmiga co ważne |
|
Autor |
RAVAL
Użytkownik
TROOPER
Dodane dnia 28-07-2010 00:39 |
|
|
Jeśli chodzi o mnie i mojego syna to zdecydowanymi faworytami są GRAYOWIE. Czysta biologiczna forma już tak przy bardzo skażonym i zatrutym środowisku... |
|
Autor |
Norfarell
Administrator
SQUAD
MAJOR
Data rejestracji: 03.04.10 |
Dodane dnia 28-07-2010 09:27 |
|
|
Zdrajce! Odmieniec!
Jak trochę pograsz, zobaczysz, że ludzie są lepsi. Po za tym, miło tak wybijać własny gatunek?
Walcz gdy nie widać celu...
Walcz gdy przyjaciół niewielu...
Walcz kiedy świat się wali...
Walcz gdy wrogowie wytrwali...
Walcz gdy nie masz już siły...
Walcz kiedy los ci niemiły...
Walcz kiedy utną ci dłonie...
Walcz gdy przebiją twe skronie...
Walcz kiedy krew się leje...
Walcz gdy krok twój się chwieje...
Walcz bez życia obawy ...
Walcz dla ojczyzny chwały... |