maranta napisał/a:
CO WY NA TO JAK!!!!!
Po kupieniu Laboratorium eksperymentalnego jak zamówi się jednostki to zamiast klikać BUILD pojawi się drugi przycisk przyślij.
Jego naciśnięcie będzie trochę kosztowało w zależności co zamówiliśmy i ile.
Po naciśnięciu klikamy na mapę a tam przylatuje transporter i zostawia te jednostki co zamówiliśmy
(Może to dać ufolom i nie wszystki rodzaje jednostek przysyłamy)
Czemu nie, ja bym to dał dla ludzi (np. same troopery, a dla UFO może grayowie i sy demony).
Co powiesz na odstęp czasowy budowania jednostek? Np. człowiek się robi 1 sekunde, robot 5 itd.
Wziąłem to z Earth 21xx
panowie piekny pomysl, ale po co trooper w tej grze? skoro lepiej wydac 50 perty i mamy 3 powody wiecej zeby kupic komandosa .. znowu nikt trooperem nie bedzie gral tylko na poczatku az nie zaczie kupowac reaperow ...
a w laboratorium juz nie bedziemy kupowac tych medikopterkow? tylko jakis lekarzy w barakach? a laboratorium powinno nam odblokowywac jakies ulepszenia i badania ;pp
Edytowane przez koksu dnia 06-08-2009 19:04
ozi_ns10/09/2023 00:07 spróbuj na nowo wgrać grę. Zaliczyłem plansze 3 razy każdorazowo zmieniając taktykę i żdnego błedu.
ozi_ns10/09/2023 00:05 Jedyne co wtedy ma miejsce to zmiana pory dnia. w tej misji skrypty są tylko na podstawie czasu wiec twoje działania nie mogą powodować błedu.
maranta05/09/2023 18:34 Lol... jak dropbox to zrobił XD