jest taka mapa ,do baz prowadzi jedna przejscie ,zawsze mozna sie umowic ze sie nie atakuje ,taki peace time
A wracajac do desantu ,wiec ze ta opcja sie przyda gdyz wiele razy komando mnie zaskakiwał czasami ja jego jakimis niespodziewanymi atakami na expo ,raz strata expo jest dosyc ciezka to juz wspomnialem a pozartym dezorganizuje i miesza szyki przeciwnikowi.Jak sie dobrze w miare gra i zna mechanike gry mozna łatwo wprowadzic taki ,,chaos''
Po przeczytaniu jednego z postow Maranty, mam wrazenie, ze te desanty faktycznie sa albo za slabe, albo za drogie..Chociaz znowu z drugiej strony, zastanawiamy sie tylko i wylacznie nad uzywaniem desantu do ataku, a przeciez rownie dobrze moze nam owa opcja uratowac skore w obronie dalekiego expa i wtedy nie mozecie mowic, ze jestesmy duzo Petry w plecy, bo o wiele wiecej kosztowalaby nas utrata wulkaniku Mysle rowniez, ze te blokady na poczatku gry, ktorych pomyslodawca jest rowniez Maranta, sa troche przesadzone, bo przeciez wszyscy wiemy, ze grajac w sieci z myslacymi ludzmi, najwieksze znaczenie maja wlasnie pierwsze minuty gry. Dlatego uwazam, ze powinnismy tylko zbalansowac mapy.
Odslona mapy faktycznie moze byc przydatna o ile potrafi sie tym sprawnie operowac.
ozi_ns10/09/2023 00:07 spróbuj na nowo wgrać grę. Zaliczyłem plansze 3 razy każdorazowo zmieniając taktykę i żdnego błedu.
ozi_ns10/09/2023 00:05 Jedyne co wtedy ma miejsce to zmiana pory dnia. w tej misji skrypty są tylko na podstawie czasu wiec twoje działania nie mogą powodować błedu.
maranta05/09/2023 18:34 Lol... jak dropbox to zrobił XD