Autor |
Zmiany czy oryginał |
maranta
Super Administrator
SQUAD
COLONEL
Miejscowość: Bydgoszcz
Data rejestracji: 17.07.08 |
Dodane dnia 10-08-2009 01:27 |
|
|
W sumie to nie zapytałem Was czy w ogóle chcecie robić zmiany w grze.
Bo mamy dwie opcje do wyboru:
1. Dokładnie to samo DC tylko naprawiony multiplayer i lepsza grafa (rozdzielczość i drobne zmiany).
2. DC2 na podstawie DC1- nowe jednostki itp., bajery, więcej kombinowania itp.
Osobiście ja jestem za drugą opcją. Uważam, że nie ma sensu kopiować tip top gry, która jest teraz dobra. Po co mam się męczyć skoro i tak nie będzie więcej graczy i zainteresowania.
Uważam, (bez urazy) że gra multi w DC dość ostro sprowadza się do super szybkości w zajmowaniu złóż i zbudowaniu jak najwięcej rapierów i sargów. Myślę, że można byłoby wprowadzić zmiany, które wprowadzą kilka nowych opcji. Będzie więcej możliwości wykiwania wroga, a nie tylko kupą mości panowie :/. |
|
Autor |
RE: Zmiany czy oryginał |
diwad
Użytkownik
COLONEL
Miejscowość: Warszawa
Data rejestracji: 18.09.08 |
Dodane dnia 10-08-2009 10:13 |
|
|
o komando jestes zagrożony, w dc2 juz nie bedziesz najlepszy |
|
Autor |
koksu
Użytkownik
COLONEL
Miejscowość: Zab\G/rze
Data rejestracji: 08.06.09 |
Dodane dnia 11-08-2009 14:48 |
|
|
bez urazy Maranta, ale zastanawiasz sie naprawde nad durnymi rzeczami ^^... myslisz ze jak zrobisz multiplayer + grafa to nagle kurwa 100 ludzi zacznie grac z nami? - nie sądze ^^ ..
wiesz jak wyglada gra na mp .. wiec jednoznacznie pkt 1 odpada, moze zrobisz cos w pkt 2, co zacheci innych do grania - bo chyba po to robisz dc2 nie? ... bo nie ukrzwajmy, ale dc moze sie szybko znudzic .. dlatego malo osob gra w dc ;];] ja gram w to tylko dlatego ze mi sie podobaja ludziki i czasami jest fajna rzeĽnia ;]
|
|
Autor |
koksu
Użytkownik
COLONEL
Dodane dnia 11-08-2009 17:44 |
|
|
Idzie uwalic takie cos w przyszlym DC2, ze nie bedzie mozna zmienaic danych np w cenach jednostek? zeby nie bylo przekretow w grze przez neta?
Edytowane przez koksu dnia 13-08-2009 11:03 |
|
Autor |
diwad
Użytkownik
COLONEL
Dodane dnia 11-08-2009 18:17 |
|
|
koksu napisał/a:
Idzie owalic takie cos w przyszlym DC2, ze nie bedzie mozna zmienaic danych np w cenach jednostek? zeby nie bylo przekretow w grze przez neta?
nie rozumiem Cię ,wysłow sie wyrazniej bo nie rozumiem tych pytajnikow na koncu |
|
Autor |
koksu
Użytkownik
COLONEL
Dodane dnia 12-08-2009 23:16 |
|
|
poczytaj elementarz jak nie kumasz ;p zreszta to pytanie leci do maranty bo Ty nie robisz tej gry ;D |
|
Autor |
diwad
Użytkownik
COLONEL
Dodane dnia 13-08-2009 02:20 |
|
|
owalic? |
|
Autor |
koksu
Użytkownik
COLONEL
Dodane dnia 13-08-2009 11:26 |
|
|
a o jakich mozliwosciach "wykiwania wroga" mowisz? juz jakies pomysly masz ? czy tylko tak zarzuciles? |
|
Autor |
diwad
Użytkownik
COLONEL
Dodane dnia 13-08-2009 16:30 |
|
|
nie bo nie ogarnelem wkrety,nie wiedzialem co miales na mysli piszac owalic ,2 te pytajniki mnie zmylily ,w ogole tresc taka dziwna jest,dla mnie |
|
Autor |
komando DC
Użytkownik
CAPTAIN
Miejscowość: Ostrów Wlkp
Data rejestracji: 15.01.09 |
Dodane dnia 17-12-2009 22:17 |
|
|
Moje zdanie takie, że najpierw poprawiłbym multiplayer i grafikę a następnie brałbym się za kombinowanie. Bo teraz poczekamy sobie rok lub 2 na super rozbudowaną wersję a prawda taka ze jak co do czego przychodzi to trzeba grać ciągle na tym niedopracowanym starym multi;(((( |
|