Zauważyłem, ze gdy dodam cos do mapy w kampani, np kilka swoich jednostek, albo przeciwnika dorzuce jednego, to mapa ulega zniszczeniu. Tak jakby nałożyc na siebie dwie rozne mapy, i pełno czarnych dziur..
Raz edytowałem kampanie ludzi, to calkowicie sie wszystko popsuło,(do ostatniej misji dodałem 2 przeciwników i zwiekszyłem złoża P-7) że nie mogłem nawet zacząć kampani, ani wczytać zadnej, wczesniej zapisanej misji. (podczas wczytywania save, wyskakiwał jakis "error file".
Widziałem po screenach, ze wy swobodnie dodajecie niektore elementy do kampani i jest wszystko w porządku. prosze o pomoc i z gory dziekuje :D
w zasadzie ten edytor nie jest przeznaczony do misji tylko do multiplayer....
po tym co napisałeś to wydaje mi się że edytowałeś misje z dodatku i to jest przyczyną gdyż dodatek ma inne pliki niż podstawka
tak jest to możliwe aktualnie kończe prace nad nową wersją edytora który to umożliwia....
na forum w dziale "Prace na edytorem" jest temat o nowych wersjach oraz w menu download po lewej stronie można pobrać edytor
ozi_ns10/09/2023 00:07 spróbuj na nowo wgrać grę. Zaliczyłem plansze 3 razy każdorazowo zmieniając taktykę i żdnego błedu.
ozi_ns10/09/2023 00:05 Jedyne co wtedy ma miejsce to zmiana pory dnia. w tej misji skrypty są tylko na podstawie czasu wiec twoje działania nie mogą powodować błedu.
maranta05/09/2023 18:34 Lol... jak dropbox to zrobił XD