Autor |
RE: Discriminative much? |
diwad
Użytkownik
COLONEL
Miejscowość: Warszawa
Data rejestracji: 18.09.08 |
Dodane dnia 13-08-2009 16:34 |
|
|
ktos tam chwalil sie b.dobra znajomoscia jezyka Angoli ,nie wiem czy Atlantis czy moze Krwawy ,mogly takie cos stworzyc ,ja sam moglbym sie pokusic ale nie jestem az tak uzdolniony w tym zakresie |
|
Autor |
koksu
Użytkownik
COLONEL
Miejscowość: Zab\G/rze
Data rejestracji: 08.06.09 |
Dodane dnia 13-08-2009 16:48 |
|
|
no to dogadaj sie z innymi czy chca to zrobic ( a zaloze sie ze nie ) i potem dogadaj sie z Maranta co i jak ja osobiscie moge zrobic cos po niemiecku ;p
tylko ze Maranta sie nie zgodzil
Edytowane przez koksu dnia 13-08-2009 16:48 |
|
Autor |
diwad
Użytkownik
COLONEL
Dodane dnia 14-08-2009 10:37 |
|
|
no tak jak mara się nie zgodził to nie robimy on jest naszym Adminem ,Clan Leaderem i Fuhrerem |
|
Autor |
koksu
Użytkownik
COLONEL
Dodane dnia 14-08-2009 11:46 |
|
|
nie zgodzil sie bo niemiecki to pierdoła .. angielski jest bardziej potrzebny na tej stronie ;] i jakim znowu clan leaderem i fuhrerem? odjebalo Ci? on tu jest tylko adminem ;p a ja tu tylko sprzatam |
|
Autor |
diwad
Użytkownik
COLONEL
Dodane dnia 14-08-2009 15:27 |
|
|
sprzataj ,sprzątaj ,a co do fuhrera itp jesli o DC chodzi ,mara najwiecej zrobil w celu ,,promocji'' i rozwoju wiec wedlug mnie powinnismy sie tak do niego zwracac |
|
Autor |
maranta
Super Administrator
SQUAD
COLONEL
Miejscowość: Bydgoszcz
Data rejestracji: 17.07.08 |
Dodane dnia 14-08-2009 22:55 |
|
|
Z tego co pamiętam nigdy nie powiedziałem NIE tłumaczeniu strony. Powiedziałem, że ja tego nie planuję (czytaj: nie chce mi się robić).
Po wakacjach zacznę robić trochę na stronie. Odseparuję forum od strony i pobawię się tym wszystkim. Dodam specjalne działy w innych językach o ile ktoś je przetłumaczy.
No i trzeba poprawić dział download. Czyli dodać trochę rzeczy. Instrukcje itp. My stare dygi wiemy oco biega, ale nie chcę odpisywać 1000 emaili noobom dlaczego dc im nie działa
I zrobię stronę projektu DC2 aby nie zaśmiecać tej strony. Będę tam szukał kogoś do pomocy bo tutaj nikogo nie znajdę... |
|
Autor |
koksu
Użytkownik
COLONEL
Dodane dnia 14-08-2009 23:36 |
|
|
nie mam zamiaru do nikogo mowic fuhrer ^^ nie jestem jakims pojebem ..
a co do Ciebie maranta, to skoro nie chce Ci sie tego robic, to jednoznacznie mi odmawiasz ^^ ... maslo maslane |
|