Ktoś chętny do zagrania? w Sudden Strike 2 (mozna i w 1)
gra jest w necie za free i ochoczo zachecam do zagrania ,Koks zagral i nie zaluje
jak cos to pisac (forum,gg)
Ps Pokoj hamachi suddenstrike2PL haslo 1
inny pokoj dawidmarcin//1 jest juz zapchany poniekad wiec wole na ten pierwszy , rejestrowac się mordeczki ;]
musze przyznac, ze mnie wciągnał sudden strike, chociaz grająć swoją ukochana Japonią, naprawde rwałem włosy z głowy, gdy stawiajac sie 50 czolgusiami przeciwko 1 TIGEROWI traciłem przy tym wszystkie czolgi, a niemiecki czołg zaledwie gąsienice..
gra jest ciekawa, o ile gra sie w miłym i ogarniętym towarzystwie.
Np ja, śmigając z Dejwidem, jego ziomkiem Pawłem i jakims towarzyszem z niemiec bylem podjarany, bo ciagle toczyła się akcja, a wiadomo, jak rozstawisz 10 ciezkich czołgów i działka na jednym balonie, to nie ma bata, zeby to odbić.. a nawet jesli jakims cudem odbijesz, to dostaniesz czołg i 10 ludków ..
Gra jest więc zajebista i lipna jednocześnie, dlatego trzeba uważać kogo zaprasza się do gry
ozi_ns10/09/2023 00:07 spróbuj na nowo wgrać grę. Zaliczyłem plansze 3 razy każdorazowo zmieniając taktykę i żdnego błedu.
ozi_ns10/09/2023 00:05 Jedyne co wtedy ma miejsce to zmiana pory dnia. w tej misji skrypty są tylko na podstawie czasu wiec twoje działania nie mogą powodować błedu.
maranta05/09/2023 18:34 Lol... jak dropbox to zrobił XD