Autor |
Ostatnia misja ludzi oraz obcych. |
magazynek
Użytkownik
TROOPER
Data rejestracji: 19.08.11 |
Dodane dnia 19-08-2011 14:11 |
|
|
Nie jestem w stanie przetrwać pierwszych minut, ani obronić expa. Jak je rozegrać?
Edytowane przez magazynek dnia 19-08-2011 14:29 |
|
Autor |
RE: Ostatnia misja ludzi oraz obcych. |
Rutkoni
Użytkownik
MAJOR
Data rejestracji: 26.06.09 |
Dodane dnia 19-08-2011 15:19 |
|
|
Ja u ludzi budowałem od razu z 7 reaperów i exploitera, wysyłałem do położonego nieco na północ krateru i czekałem aż się uaktywni. Potem zastawiałem reaperami 3 przejścia i ciągle dosyłałem nowe. W międzyczasie budowałem Research Bay, wydobywałem artefakty i osłabiałem najbliższą bazę obcych, po czym niszczyłem ją i dalej szło jak z płatka Najtrudniejsza misja W całej grze.
U Taarów dość szybko zdobywałem artefakt na południu i broniłem nim bazy do czasu aż nie uzbieram wojska, potem leciałem nim i kilkoma Zispami na atak. Mogą go jednak łatwo strącić więc trzeba często zapisywać. |
|
Autor |
magazynek
Użytkownik
TROOPER
Data rejestracji: 19.08.11 |
Dodane dnia 19-08-2011 21:18 |
|
|
Nie przydała mi się ta porada. Reapery padają jakby były z papieru i są bardzo kosztowne. Podałeś sposób na męczące przedłużenie rozgrywki.
Wykpiłem się cyborgami. Pomogły mi zająć trzy expy i z marszu zniszczyć środkową bazę ludzi. Wygrałem w dwadzieścia minut i wcale nie było trudno. |
|
Autor |
Rutkoni
Użytkownik
MAJOR
Data rejestracji: 26.06.09 |
Dodane dnia 19-08-2011 21:39 |
|
|
To zależy od sposobu gry, ja poradziłem sobie reaperami. Jeśli grając ludĽmi musiałeś zniszczyć ziemską kolonię to nie ostatnia misja, chyba że to pomyłka? |
|