a tak po za tematem, to nie uwazacie ze ten poradnik do kampanii jest przynajmniej daremny? czytalem go, to jedyne na co mi sie przydal, to bylo napisane gdzie sa mniej-wiecej kratery ... nie mozna by tego jakos lepiej napisac?
dla Ciebie moze tak, ale jak ja mialem 10 lat, to sie panicznie balem tej gry, i nie mialem odwagi ruszyc sie z bazy gralem wylacznie na jednym expie i mnie komputer niszyczl;D komus moze przydac sie ten poradnik ;] wkoncu nic nie wiadomo, moze jakis 10 latek tez w to gra? i nie wie ze trzeba zajmowac kolejne expy
nawet starszym moze sie przydac jaka mała rada na temat utrzymania defensywy ;pp
Miejscowość: Ostrów Wlkp Data rejestracji: 15.01.09
Dodane dnia 17-12-2009 22:55
Ja na początku myślałem, że ta gra strasznie ciężka jest i w ogóle nie do przejścia. Za pierwszym razem nie przeszedłem gry. Po dlugim czasie wróciłem do grania i udało mi się przejść ale z wielkim trudem. Potem chyba po pewnym czasie grania w sieci doszedłem do wniosku że im agresywniej się gra tym lepiej. A kiedy sie skapnąłem, że w misjach jest takie coś jak artefakty to już na prawde bułka z masłem albo jak by to powiedział trener ostrowskiego żużla "to jak zjeść talerz zupy";DD Artefakty naprawdę pomagają!!
ozi_ns10/09/2023 00:07 spróbuj na nowo wgrać grę. Zaliczyłem plansze 3 razy każdorazowo zmieniając taktykę i żdnego błedu.
ozi_ns10/09/2023 00:05 Jedyne co wtedy ma miejsce to zmiana pory dnia. w tej misji skrypty są tylko na podstawie czasu wiec twoje działania nie mogą powodować błedu.
maranta05/09/2023 18:34 Lol... jak dropbox to zrobił XD