Autor |
RE: Mam trudność w ukończeniu kampanii DC CW. |
Moisthero
Użytkownik
TROOPER
Miejscowość: Warszawa
Data rejestracji: 29.07.10 |
Dodane dnia 17-06-2013 21:14 |
|
|
Dzięki za sugestię, ale nie wiem jak maiłbym nagrywać. Przy okazji jak można zmienić swój stopień? Wciąż mam przy nicku "Trooper" i jedną gwiazdeczkę, a w grze mam stopień majora i pięć medali. Oczywiście nie pretenduję do stopnia Colonela i pięciu gwiazdek, jak co u niektórych, ale trooper to trochę za mało. Chyba oficjalnie występuję do Nadadministratora z wnioskiem o zasłużony awans...
Pozdrawiam |
|
Autor |
maranta
Super Administrator
SQUAD
COLONEL
Miejscowość: Bydgoszcz
Data rejestracji: 17.07.08 |
Dodane dnia 17-06-2013 23:27 |
|
|
Możesz stremować XSplit'em i wysyłać to na Twitch.tv. Za free. Ale to będzie wisieć tam przez tydzień. Ale pewnie jest jakiś sposób aby to pobrać
To taka ranga na forum Liczy się liczba postów.
MSN:maragames@wp.pl |
|
Autor |
Rutkoni
Użytkownik
MAJOR
Data rejestracji: 26.06.09 |
Dodane dnia 18-06-2013 08:02 |
|
|
maranta napisał/a:
Jeżeli zrobiłeś wszystko co miałeś, a nie pojawia się komunikat o wygranej to, albo AI ma zakopaną gdzieś minę siedzi pod ziemią i troluje (trzeba ją wykryć i zniszczyć), druga opcja bug gry wynikający z wczytania save'a.
Ale mara w kampanii nie trzeba niszczyć każdej jednej jednostki wroga, wystarczy wykonać cele misji |
|
Autor |
Rutkoni
Użytkownik
MAJOR
Data rejestracji: 26.06.09 |
Dodane dnia 18-06-2013 08:05 |
|
|
Moisthero napisał/a:
Dzięki za odpowiedĽ. Nie znam przypadków zakopanych obiektów które można by wykryć, a gram w grę od 2000 r. (z przerwami).
Można je wykryć jedynie S.A.R.G.E. lub Gorremami. |
|
Autor |
Moisthero
Użytkownik
TROOPER
Dodane dnia 19-06-2013 00:51 |
|
|
Rutkoni napisał/a:
maranta napisał/a:
Jeżeli zrobiłeś wszystko co miałeś, a nie pojawia się komunikat o wygranej to, albo AI ma zakopaną gdzieś minę siedzi pod ziemią i troluje (trzeba ją wykryć i zniszczyć), druga opcja bug gry wynikający z wczytania save'a.
Ale mara w kampanii nie trzeba niszczyć każdej jednej jednostki wroga, wystarczy wykonać cele misji Marsjanie to plugawe stwory. Nalezy zniszczyc kazdego! Cel misji to za mało. Całkowita anihilacja wroga jest prawdziwymm celem! |
|
Autor |
Moisthero
Użytkownik
TROOPER
Dodane dnia 19-06-2013 00:52 |
|
|
maranta napisał/a:
Możesz stremować XSplit'em i wysyłać to na Twitch.tv. Za free. Ale to będzie wisieć tam przez tydzień. Ale pewnie jest jakiś sposób aby to pobrać
To taka ranga na forum Liczy się liczba postów.
To ile trzeba pisac by awansowac o kolejny stopien? |
|
Autor |
maranta
Super Administrator
SQUAD
COLONEL
Miejscowość: Bydgoszcz
Data rejestracji: 17.07.08 |
Dodane dnia 19-06-2013 04:09 |
|
|
1-*
16-**
51-***
101-****
201-*****
+są także specjalne dla adminów itp. (od razu ***** niezależnie od ilości postów)
ALE proszę nie spamować. Zastanawiam się, bo może dodam, że komentarze też się liczą...
MSN:maragames@wp.pl
Edytowane przez maranta dnia 19-06-2013 04:10 |
|